Suruç GAP Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0414 612 12 80
WEB https://surucgapanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : BARIŞ MAH. LİSE SK. OKUL BLOK NO 10 SURUÇ / ŞANLIURFA
VİZYON : SÜREKLİ GELİŞME DÜŞÜNCESİNDEN HAREKETLE, YARATICILIĞI, YENİLİKLERİ DESTEKLEYEN VE YETİŞTİRDİĞİ ÖZGÜVENİ YÜKSEK BİREYLERLE ÜLKESİNİ TÜM DÜNYADA TEMSİL EDEN BİR OKUL OLMAK.
MİSYON : ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI, CUMHURİYET İLKELERİNDEN ÖDÜN VERMEYEN ÇALIŞKAN, BİLGİ VE BİRİKİMLERİNİ TÜM İNSANLIK YARARINA KULLANAN, TOPLUMA YARARLI, YARATICI VE POZİTİF DÜŞÜNEN, YARATTIĞI DEĞERLERLE ÜLKESİNİ TÜM DÜNYADA TEMSİL EDEN, NİTELİKLİ BİREYLER YETİŞTİRMEK.
BAŞARILAR :

Yatakhane Koğuşu :3
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 08:00 - 15:10
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce ve Almanca
Isınma : KALORİFER
Servis : TAŞIMALI EĞİTİM
Ulaşım : Şanlıurfa Otogarından, ilçemize Suruç Servisleri kalkmaktadır.(45 km) 11 Nisan Mahallesi (Eski Adıyla ALİGÖR)´den de Suruç Servisleri kalkmaktadır.(1 km) Şanlıurfa Havaalanından ise şehir merkezi HAVAŞ araçlarına binilir. Ardından Abide Park Alışveriş Merkezinde inilir. Kavşaktan karşıya geçilerek Suruç Servislerine aktarma yapılarak ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK : 1 KM , İL MERKEZİNE UZAKLIK : 45 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :